Katarzyna Poskoczym

Dyrektor Departamentu Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia, Główny Inspektorat Sanitarny, Warszawa

Katarzyna Poskoczym

Dyrektor Departamentu Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia, Główny Inspektorat Sanitarny, Warszawa

Podczas Kujawsko-Pomorskiego Forum Innowacji, Nauki, Biznesu i Samorządu wystąpi w ramach:

Rola Państwowej Inspekcji Sanitarnej w bezpieczeństwie żywności
2025-11-06, 14:20 – 14:40


Technolog żywności, absolwentka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ukończyła studia podyplomowe z prawa europejskiego a także zdrowia publicznego. Od 2003 r. związana z Głównym Inspektoratem Sanitarnym, aktualnie Dyrektor Departamentu Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia. Scrapbooking i cardmaking, to poza prawem żywnościowym, jej główne pasje.